سئو خارجی تعریف، اهمیت و جدیدترین تکنیک های Off-page SEO

سئو خارجی: تعریف، اهمیت و جدیدترین تکنیک های Off-page SEO

سئو خارجی: تعریف، اهمیت و جدیدترین تکنیک های Off-page SEO

کمتر صاحب کسب و کاری است که با سئو آشنا نباشد و دغدغه بهبود سئو خود را نداشته باشد، اما دقیقا سئو چیست؟ سئو به مجموعه ای از تکنیک ها اطلاق می شود که در داخل و خارج از سایت پیاده سازی میشوند تا رتبه یک سایت به ازای یک یا چند کلمه کلیدی در گوگل و سایر موتورهای جستجو ارتقا پیدا کند. از میان انواع سئو، سئو خارجی از جمله مهم ترین روش های بهبود سئو است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. همانطور که می دانید روش های مختلفی برای بهبود رتبه سایت در گوگل وجود دارد.
مجموعه اقدامات و تکنیک هایی که می توانید خارج از سایت خود برای بهبود سئو و بهینه سازی جایگاه سایتتان در جستجوی موتور گوگل انجام دهید، سئو خارجی گویند. در واقع برای بهبود سئو لازم است تا لینک به سایت شما افزایش یابد و سایت شما توسط دیگر سایت ها معرفی، تایید و تبلیغ شود. این نوع سئو را می توان محبوبیت ، اعتبار و اعتماد به سایت شما در فضای مجازی دانست. زمانی لینک به سایت شما افزایش می یابد و سئو شما بهینه سازی می شود که محتوای شما مورد پسند کاربران و دیگر سایت ها قرار گرفته و در واقع توسط آن ها تایید شود.

سئو خارجی چیست؟

سئوی خارج از صفحه شامل تمام اقداماتی است که برای تأثیرگذاری بر رتبه موتور جستجوی خود انجام می دهید که خارج از وب سایت شما هستند. این می تواند شامل ساخت بک لینک، فعال بودن در رسانه های اجتماعی و وبلاگ نویسی مهمان باشد. موتورهای جستجو هنگام تعیین رتبه یک صفحه، فاکتورهای زیادی را می سنجند. در حالی که برخی از عوامل بر اساس محتوا و عملکرد وب سایت هستند، گوگل نیز درک خود را از وب سایت شما از طریق منابع خارج از دامنه شما جمع آوری می کند. به همین دلیل سئو خارجی بسیار ارزشمند است.
به عنوان مثال، لینک بیلدینگ، یک استراتژی موثر سئو خارجی و یکی از عوامل رتبه بندی برتر است. دلیل آن این است که گوگل بر اساس PageRank ساخته شده است، الگوریتمی که به بک لینک های صفحه از نظر کمیت و کیفیت نگاه می کند. یک استراتژی سئوی خارجی از تلاش‌های وب‌سایت شما (یعنی سئوی داخلی) پشتیبانی می‌کند و برای افزودن اعتبار، ارتباط و اعتماد (E-A-T) به دامنه شما کار می‌کند.

تفاوت بین سئو خارجی، داخلی و تکنیکال در چیست؟

تقریباً تمام تاکتیک های سئو را می توان در یکی از سه دسته زیر طبقه بندی کرد:

  1. سئو داخلی
  2. سئو خارجی
  3. سئو تکنیکال

اما تفاوت اینها چیست؟
خیلی ساده می‌توانیم این رویکردها را به صورت زیر تعریف کنیم:

  • سئوی داخلی تاکتیک هایی را پوشش می دهد که در سایت خود استفاده می کنید و به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کنند و رتبه بندی کنند. از ایجاد محتوای عالی در سایت شما، بهینه سازی تگ های عنوان، متا تگ ها، و تگ های H گرفته تا پیوندهای داخلی، بهینه سازی تصویر و موارد دیگر، همه اینها تحت سئوی داخل صفحه قرار می گیرند.
  • سئوی خارجی شامل آن دسته از تاکتیک هایی است که به فعالیت هایی مربوط می شود که خارج از وب سایت شما انجام می شود. ایجاد بک لینک اغلب به عنوان تاکتیک اصلی این بخش در نظر گرفته می شود، اما این شامل تاکتیک هایی مانند بازاریابی محتوا، رسانه های اجتماعی، ظاهر شدن در پادکست ها، ایجاد نقل قول های محلی و موارد دیگر نیز می شود.
  • سئوی تکنیکال
  •  مواردی را پوشش می دهد که مستقیماً بر نمایه سازی و خزیدن سایت شما توسط موتورهای جستجو تأثیر می گذارد. برخی استدلال می کنند که این موضوع در سئوی داخلی صفحه قرار می گیرد. با این حال، به طور گسترده ای به خودی خود به عنوان یک بخش جدا در نظر گرفته می شود: بهینه سازی سرعت سایت، اسکیما، کنونیکال، hreflang و موارد دیگر همه به عنوان سئو فنی شناخته می شوند

چرا به oFF-page SEO نیاز داریم؟ چرا سئو خارجی مهم است؟

گوگل قبل از رتبه بندی یک صفحه از وب سایت خاص، فاکتورهای متعددی را در نظر می گیرد و سئو خارج از صفحه یکی از آنهاست. کسب رتبه فقط از طریق محتوا دشوار است. اینجا جایی است که لینک سازی شما نقش مهمی ایفا می کند. به نوعی به گوگل می گوید که دیگران در مورد سایت شما چه فکری می کنند و به همین دلیل است که داشتن بک لینک از یک وب سایت با کیفیت و مرتبط مهم می شود.
سئوی خارج از صفحه به ایجاد شناخت و اعتبار دامنه وب سایت کمک می کند. بدون آن، سایت شما به طور مداوم پایین تر از وب سایت های دیگر قرار می گیرد که در حال حاضر پیشتازی قابل توجهی دارند. در حالی که پیوندها تنها سیگنال‌های خارج از صفحه نیستند که الگوریتم گوگل برای رتبه‌بندی یک سایت اعمال می‌کند، اما شاید حیاتی‌ترین آنها باشد.
با این حال، بسیاری از تکنیک ها یا تاکتیک های سئو خارجی وجود دارد که باید آنها را تمرین کنید. این به موفقیت در بازاریابی محتوای سئوی خارج از صفحه و کمک به ساخت برند کمک می کند.
به بیان ساده، برندها برای کسب رتبه در عبارات جستجوی رقابتی به سئو خارجی نیاز دازند.

گوگل دائماً محتوای شما را با میلیون‌ها صفحه مشابه دیگر مقایسه می‌کند تا تعیین کند کدام یک را به جستجوگران نشان دهد. اما گوگل همچنین می خواهد بداند که دیگران در مورد برند شما چه فکر می کنند. از برخی جهات، رتبه بندی جستجو مانند یک مسابقه محبوبیت است. سایتی که بیشترین “سیگنال های مثبت” را دارد، شانس بالایی برای رتبه بندی بالا در نتایج جستجو دارد. به همین دلیل سئو خارجی بسیار مهم است. این در مورد بهینه سازی ردپای آنلاین برند شما است، به طوری که Google “سیگنال های مثبت” را در منابع معتبر مختلف ببیند. این به شما کمک می کند تا به گوگل نشان دهید که برند شما معتبر، معتبر و قابل اعتماد است. شما باید به گوگل نشان دهید که محتوای شما با ارزش و شایسته رتبه بندی بالا در نتایج جستجو است.

سئو خارجی شامل چه فعالیت هایی می شود؟

هیچ یک از متخصصان، اطلاع دقیقی از الگوریتم های رتبه دهی موتور جستجو گوگل ندارند. جالب تر این که این الگوریتم ها ثابت نبوده و به روز می شوند. اما بیشتر متخصصان اعتقاد دارند، سئو خارجی بیش از ۵۰% عوامل موثر بر رتبه دهی در موتور جستجو گوگل را تشکیل می دهد. در واقع کیفیت محتوا و کاربر پسند بودن محتوای سایت شما از طریق لینک هایی که به محتوا و سایت شما می شود، توسط گوگل ارزیابی می شود.
اکنون که شما را با اصول اولیه سئو خارجی آشنا کردیم، فعالیت های مختلفی را که باید انجام دهید تا شانس خود را برای رتبه بندی خوب در SERP های گوگل افزایش دهید، توضیح خواهیم داد. در اینجا لیستی از فعالیت های مهم سئو خارج از صفحه و نحوه انجام آنها آمده است:

لینک سازی، قلب سئو خارجی

در بیشتر مواقع لینک سازی و بک لینک را قلب سئو خارجی معرفی می نمایند. لینک سازی را به سه گروه عمده تقسیم می کنند. گروه اول، لینک هایی طبیعی هستند. مشخصا برای داشتن لینک های طبیعی باید محتوای خوب و کاربرپسند تولید کنید تا به صورت طبیعی به سایت شما لینک داده شود. بازاریابی محتوایی اصلی ترین محور این نوع لینک سازی است. به دلیل اهمیت و تاثیر این نوع لینک بسیاری از متخصصان سئو تاکید می کنند که در تولید محتوا کاربران را هدف قرار دهید نه موتور گوگل را. این نوع لینک می تواند در سئو شما بیشترین تاثیر را داشته باشد.

گروه دوم، لینک هایی هستند که به صورت دستی ساخته می شوند. این لینک ها می توانند با روش های مختلفی ایجاد شوند. در صورتی که از مشاور و متخصص سئو برای بهبود سئو سایت خودکمک گرفته باشید، نحوه ساخت بک لینک دستی به شما پیشنهاد خواهد شد. استفاده از گروه مشتریان و اینفلوئنسرها یکی از روش های ایجاد لینک برای سئو خارجی است.

لینک سازی؛ قلب سئو خارجی

خرید بک لینک

گروه سوم، مجموعه ای از لینک هایی است که ممکن است از طریق رپورتاژ آگهی، خرید بک لینک و … برای سایت شما ساخته شود. برای این روش لازم است حتما از متخصص و مشاور سئو سایت خود راهنمایی های لازم را بگیرید. برخی از روش های ساخت لینک ممکن است باعث افت سئو شما شوند یا حتی شما را دچار پنالتی گوگل نمایند. برخی از اقدامات شما نیز ممکن است توسط گوگل خنثی شوند و بر سئو شما بی تاثیر باشند.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی برای بهبود سئو خارجی

همانطور که گفته شد، در یکی از روش های سئو خارجی، شما می توانید با مجموعه ای از اقدامات لینک به سایت خود را افزایش دهید. یکی از این اقدامات بازاریابی برای سایت در شبکه های اجتماعی است. شبکه اجتماعی به دلیل کاربران پرشمار، پتانسیل بالایی برای بهبود سئو سایت شما دارند. در این روش در شبکه های اجتماعی به سایت شما اشاره شده و سایت شما به کاربران معرفی می شود و باعث ایجاد سوشیال سیگنال برای سایت شما می شود.
بازاریابی در شبکه های اجتماعی نیز می تواند به روش های مختلفی انجام شود. یکی از رایج ترین روش ها، اینفلوئنسر مارکتینگ در بستر شبکه های اجتماعی است. اینفلوئنسر مارکتینگ روش پربازده برای بازاریابی در شبکه های اجتماعی است که می تواند برای بهبود سئو خارجی مورد استفاده قرار گیرد. در این روش شما از افراد تاثیرگذار برای بازاریابی و معرفی سایت خود استفاده می کنید. شما می توانید از یک متخصص و مشاور سئو بخواهید تا روش های مختلف بازاریابی در شبکه های اجتماعی را به شما معرفی نموده و بهترین روش را برای شما انتخاب نماید.

اینفلوئنسر مارکتینگ

این یک تکنیک عالی سئو خارجی است که با تأثیرگذاران در صنعت خود ارتباط برقرار کنید. آنها را از محصولات، خدمات و مسابقات خود مطلع سازید. همچنین می توانید نمونه های رایگان را برای امتحان ارسال کنید. این افراد را تشویق کنید تا محتوای شما را با فالوورهایشان به اشتراک بگذارند. برخی از اینفلوئنسر ها بر اساس تعداد دنبال کنندگانی که دارند، برای تبلیغات از شما هزینه دریافت می کنند. اینها مشارکت های استراتژیک هستند که برای دو طرف سودمند هستند. آنها شما را بیشتر در معرض مخاطب مناسب قرار می دهند.

فروم ها و سایت های پرسش و پاسخ

هر زمان که افراد در موردموضوعی سوالی دارند، به انجمن هایی مانند Quora مراجعه می کنند و سوالات خود را ارسال می کنند. تالارهای گفتمان، تابلوهای اعلانات آنلاین هستند که در آن کاربران سوالاتی را ارسال می کنند که نیاز به پاسخ دارند. برخی از انجمن‌های پرسش و پاسخ معروف Quora، Yahoo Answers، و غیره هستند. اگر وبلاگ نویس یا متخصص موضوعی هستید، این یک تمرین سئو خارجی خوب است که سعی کنید به سؤالات در این انجمن‌های وب پاسخ دهید.

بهبود سئو خارجی و وبلاگ نویسی به صورت مهمان

یکی از روش هایی که میتواند بک لینک سایت شما را افزایش دهد و باعث بهبود سئو شما شود، وبلاگ نویسی به صورت پست مهمان است. وبلاگ نویسی به صورت مهمان یکی از روش های ساده، پر بازده و رایج در بهبود سئو خارجی است. وبلاگ نویسی به صورت مهمان یکی از روش های بازاریابی محتوایی است. وبلاگ مهمان معمولا تبلیغاتی نیست. شما از پلتفرم سومی برای معرفی برند خود استفاده می کنید که به دلیل محتوای مناسب و کاربردی دارای کاربران وفاداری است. برای موفقیت در استفاده از این راهکار، لازم است تا اصولی را رعایت نمایید تا نتیجه عکس نگیرید. یکی دیگر از این روش ها ساخت شبکه وبلاگی ( PBN) است که از روش های شناخته شده و تاثیر گذار در سئو است.

به گفته برخی از متخصصان موتورهای جستجو، وقتی صحبت از سئو به میان می آید، ارسال وبلاگ مهمان در سایت های دیگر پنج برابر ارزش بیشتری نسبت به ایجاد محتوای جدید در سایت خود دارد. (لطفا از وجود بک لینک اطمینان حاصل کنید.) برای یک نویسنده نوپا، وبلاگ نویسی مهمان اولین قدم عالی برای انتشار نوشته شما در سایت های خبری، مجلات و سایر نشریات است.

در گام اول لازم است تا مخاطب خود را شناسایی کنید و وب سایت های مناسب را بیابید. برای مثال اگر سایت شما فروشنده لوازم آرایشی است و مخاطب شما بانوان هستند، لازم است تا سایت مورد توجه و محبوب بانوان را شناسایی کنید. ممکن است این سایت پر طرفدار، محتوای شما را به عنوان پست مهمان نپذیرد و لازم است تا با مذاکرات لازم، موافقت آنان را جلب نمایید. اما قسمت اصلی بهبود سئو شما در ادامه رقم می خورد. در این مرحله بایستی محتوایی را در این سایت قرار دهید که جذاب باشد و در میان سایر مطالب جذاب موجود، مخاطبان بیشتری را جلب کند. در صورتی که محتوای شما جذاب و مخاطب پسند باشد، حتی ممکن است باعث بهبود سئو سایت میزبان نیز بشوید.

سئو خارجی

سوشیال بوکمارک

کاربران می توانند محتوای مفید وب را در این سایت ها جستجو، مدیریت، سازماندهی و ذخیره کنند.در بسیاری از سایت‌هایسوشیال بوکمارک مکالمات زیادی انجام می شود دارند و در آن کاربران نه تنها محتوای وب را به اشتراک می‌گذارند، بلکه بر اساس علایق دوجانبه خود به انجمن‌های گفتگو می‌پیوندند.
این سایت‌ها معمولاً ترکیبی از ابزارهای سازمانی و اجتماعی را ارائه می‌دهند و به کاربران اجازه می‌دهند تا بوکمارک‌های خود را حاشیه‌نویسی و دسته‌بندی کنند و همچنین در مورد موضوعات نظر دهند و با سایر کاربران علاقه‌مند بحث کنند.

برخی از مزایای سوشیال بوکمارک ها عبارتند از:

ایندکس سریع‌ تر سایت: سوشیال بوکمارک ها به ربات‌های Google امکان می‌دهد تا محتوای شما را به سرعت پیدا، درک و ایندکس کنند.
بک لینک: محتوایی که در یک سایت نسوشیال بوکمارک به اشتراک گذاشته می شود، یک بک لینک ایحاد می کند. این بک لینک های با کیفیت می توانند به شما در دستیابی به صفحه اول گوگل کمک کنند.
ترافیک بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنید: وقتی محتوای شما در یک سایت سوشیال بوکمارک به اشتراک گذاشته می شود، مردم لینک سایت شما را دنبال می کنند. اگر اطلاعات جذاب باشد، می تواند منجر به هزاران بازدید کننده جدید در هر ماه شود.
سیگنال شبکه های اجتماعی :گوگل محبوبیت در سوشیال بوکمارک ها را به عنوان سوشیال سیگنال می شمارد. آنها به موتورهای جستجو کمک می کنند تصمیم بگیرند که برند شما چقدر در بین عموم محبوب است.

رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی مقالاتی هستند که در مورد رویدادها، محصولات یا خدمات شرکت نوشته شده و به سایت های روابط عمومی و یا خبری ارسال می شوند. این یک استراتژی سئو خارجی صفحه برای عمومی کردن رویدادها، محصولات یا خدمات شما در وب است. یک بیانیه مطبوعاتی باید بر اساس کلمات کلیدی بهینه شده باشد، دارای حقایق و اطلاعات دقیق باشد تا اعتبار ایجاد کند و باعث علاقه خوانندگان شود. علاوه بر این، باید برای به اشتراک گذاشتن محتوای خبری با کاربران هدف استفاده شود. در ضمن بک لینک به صفحه با یک انکرتکست مناسب داده شود.

نحوه نگارش رپورتاژ آگهی

  • عنوان باید مختصر، مشخص و مرتبط باشد. باید فوراً بگوید که در مورد چیست، چرا خوانندگان علاقه مند به خواندن این هستند.
  • باید شامل سه تا شش پاراگراف با تمام اطلاعات مهم و مرتبطی باشد که یک گزارشگر می تواند برای نوشتن یک مطلب استفاده کند.
  • شما می توانید یک نقل قول منحصر به فرد از مدیر شرکت یا کارشناس صنعت اضافه کنید. این به شما امکان می دهد مورد توجه خبرنگاران قرار بگیرید.
  • مهمترین اطلاعات باید در پاراگراف آغازین ظاهر شود. مانند چه کسی؟ چی؟ چه زمانی؟ جایی که؟ چرا؟ چگونه؟ هدف در اینجا جلب توجه و توسعه علاقه است.
  • در پاراگراف دوم، می توانید اطلاعات مهمی برای درک داستان ارائه دهید. مانند حقایق جالب، اطلاعات پشتیبان، نقل قول ها و غیره.
  • در پاراگراف آخر می توانید اطلاعاتی مانند اطلاعات کلی، اطلاعات پیشینه، توضیحات شرکت و غیره را ارائه دهید.
  • ضمناً باید به عنوان یک خبر نوشته شود. از به کار بردن کلماتی مانند ما، ما و غیره خودداری کنید؛ طوری که انگار توسط شخص ثالث نوشته شده است.

مجموعه اقداماتی که منجر به ارتقا جایگاه برند شما می شود

مجموعه اقدامات که جایگاه برند شما را ارتقا می دهد می تواند در سئو خارجی سایت شما تاثیرگذار باشد. با بهبود جایگاه برند شما، مراجعه به سایت شما بیشتر می شود و ممکن است لینک به سایت شما نیز افزایش یابد. بنابراین تمامی اقدامات تبلیغاتی که منجر می شود افراد بیشتری با سایت شما آشنا شوند، می تواند در سئو شما تاثیرگذار باشد. بسیاری از متخصصان کمپین های ۳۶۰ درجه را برای بهبود سئو به شما معرفی می کنند. به این معنا که تبلیغات و اقدامات شما همه جانبه و با انواع روش ها در دنیای واقعی و مجازی انجام می شود.

مشکلات سئو خارجی که می تواند بر رتبه بندی تأثیر بگذارد

تقریباً هر نوع فعالیت سئو را می توان به ئ. ئسته داخلی و خارجی طبقه بندی کرد.سئو داخلی تمام ساختار سایت، راه اندازی اولیه و کارهای مداومی که در داخل سایت خود انجام می دهید اشاره دارد، در حالی که سئو خارجی به هر چیزی که خارج از سایت اتفاق می افتد اشاره دارد. استراتژی‌هایی مانند ارسال پست مهمان، ایجاد بک لینک، و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی همگی در دسته‌بندی سئو خارجی قرار می‌گیرند و در رتبه بندی بسار موثر هستند.

بسته به اندازه سایت شما و تعداد افرادی که به آن دسترسی دارند، احتمال دارد که ساختار سئویداخلی و محتوای شما به طور مکرر تغییر نکند. گاهی اوقات، باید یک ممیزی در داخل سایت انجام دهید تا مطمئن شوید هیچ صفحه جدیدی بدون عنوان باقی نمانده است یا هیچ صفحه تکراری ایندکس نشده است، اما اگر مشکلی جدی در عملکرد سایت شما وجود نداشته باشد، بعید است که یک مشکل در سایت بتواند باعث سقوط رتبه شما شود. اگر نوسانات غیرمنتظره ای را مشاهده کردید و سئو داخلی سایت شما درست است، تنها احتمال منطقی این است که مشکلی در خارج از سایت رخ داده باشد.

۴ مشکل رایج در سئو خارجی وجود دارد که می‌تواند در رتبه‌بندی شما اختلال ایجاد کند، اما خوشبختانه، همه آنها راه‌حل‌های نسبتاً آسانی دارند:

لینک های با کیفیت پایین

هم کیفیت و هم کمیت پروفایل لینک سایت شما تاثیر زیادی بر سئو خارجی شما دارد.
اگر در زمینه سئو باتجربه هستید، حتما می دانید که بک لینک ها برای ایجاد اتوریتی ضروری هستند و ساخت بک لینک بی کیفیت آسان است، اما بسته به منبع می تواند به طور فعال به اعتبار شما آسیب برساند.
این لینک ها می توانند بقایای یک استراتژی قدیمی تر یا پیوندهایی باشند که فراموش کرده اید ساخته اید. آنها می توانند پیوندهایی باشند که توسط شخص دیگری در تیم شما بدون اطلاع شما ساخته شده است. حتی ممکن است بدون رضایت شرکت شما ساخته شده باشند. در هر صورت، می‌توانید آن‌ها را با استفاده از ابزار های جستجوی بک لینک مانند Moz’s Open Site Explorer پیدا کنید و معمولاً با یک درخواست ساده از وب‌مستر مورد نظر، آنها را حذف کنید.

تبادل لینک بیش از حد با یک منبع

ممکن است به جای جستجوی منابع جدیدتر، در اولین فرصت پست مهمان خود پست های زیادی ارسال کرده باشید. شما ممکن است دو سایت مجزا داشته باشید و آن ها را به هم لینک کنید تا رتبه یکدیگر را افزایش دهید. در هر صورت، اگر تعداد زیادی لینک از یک منبع به سایت شما اشاره می‌کند، می‌تواند باعث شود گوگل فکر کند در حال تبادل بک لینک به قصد دستکاری در نتایج هستید.

مراقب انکر تکست ها باشید

وقتی تجزیه و تحلیل بک لینک کاملی انجام دادید، باید شروع به کار بر روی تنوع بخشیدن به انکر تکست های خود کنید. این بدان معناست که محتوای شما باید از عبارات مختلفی برای کلمات کلیدی، اصطلاحات متنوع و نام های تجاری استفاده کند. این عمل تضمین می کند که گوگل لینک های شما را طبیعی می بیند. استفاده از انکر تکست یکسان در چندین پست به موتور جستجو نشان می دهد که لینک های شما دستکاری یا غیر طبیعی هستند. این می تواند منجر به جریمه های موتور جستجو شود.

اطلاعات نادرست NAP ناسازگار در نقل قول های محلی

این یک مشکل خاص برای سئوی محلی است. اطلاعات NAP شما به نام، آدرس و شماره تلفن شرکت شما اشاره دارد، اطلاعاتی که گوگل فکر می کند برای جستجوگران مهم است. اگر این اطلاعات در دایرکتوری های شخص ثالث و سایت های بررسی وجود داشته باشد، اما با اطلاعات NAP که در سایت خود دارید، مطابقت نداشته باشد، ممکن است دستیابی به رتبه محلی را از دست بدهید.

وقتی می بینید رتبه بندی شما افت می کند، وحشت نکنید. این چیزی است که حتی برای بهترین و با تجربه ترین متخصصان سئو جهان نیز اتفاق می افتد. نکته کلیدی این است که به سرعت دلیل مشکل را ردیابی کنید و مشکل را حل کنید. حتی اگر نوسانی در رتبه‌بندی‌های خود مشاهده نمی‌کنید، ایده خوبی است که گهگاه پروفایل بک لینک، نقل‌قول‌های محلی و وضعیت پروفایل رسانه‌های اجتماعی خود را بررسی کنید؛ زیرا به راحتی می‌توانید مسائل رایج را نادیده بگیرید یا دچار لغزش شوید و به طور ناخواسته به اعتبار خود آسیب بزنید. با این حال، اگر سریع کار کنید و هوشیار باشید، دلیلی ندارد که این سکسکه‌های کوچک خارج از سایت چیزی بیش از یک مشکل جزئی و موقت باشد.

تولید محتوا برای بک لینک

تولید محتوا برای ایجاد بک لینک

یک واقعیت مهم وجود دارد که باید بیش از هر چیز دیگری در نظر بگیرید: Google هنوز برای ارزیابی اعتبار دامنه به بک لینک ها متکی است. این بدان معناست که حتی اگر لینک ها به طور دقیق تری ارزیابی می شوند، اما همچنان عامل مهمی برای کمپین سئوی شما هستند.
در لینک بیلدینگ همه چیز به این بستگی دارد که چگونه آنها را می سازید و از کجا می آیند.

چرا محتوای خارج از سایت با محتوای داخل سایت متفاوت است؟

دو هدف برای محتوای در سایت وجود دارد. اول، شما باید طوری بنویسید که برای کاربرانتان خوشایند باشد. هدف شما این است که صدای برندتان را به رخ بکشید، کاربرانتان را سرگرم کنید و آنها را وادار کنید که بخواهند برای اطلاعات بیشتر بازگردند. دوم، شما باید به گونه ای بنویسید که موتورهای جستجو را بتوانند به سادگی موضوع صفحات را درک کنند.
محتوای خارج از سایت اهداف متفاوتی دارد. شما می خواهید مطمئن شوید که محتوای شما ارزشمند است، اما ایجاد یک تأثیر قابل توجه چندان مهم نیست. در واقع، بسته به اهدافتان ممکن است بخواهید به سبکی غیر از لحن برندتان بنویسید. به عنوان مثال، اگر به دنبال پست مهمان و ایجاد شهرت در خارج از سایت هستید، باید روی حفظ یک برند و کیفیت ثابت تمرکز کنید. با این حال، اگر فقط به دنبال ساخت لینک هستید، می توانید زمان کمتری را صرف کنید و روی تولید محتوای استاندارد تمرکز کنید.
با فرض اینکه سعی می کنید محتوا را صرفاً به عنوان یک ظرف برای ایجاد لینک بنویسید، چندین ویژگی وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

طول

طول محتوای پست مهمان یا رپورتاژ آگهی شما باید قابل توجه باشد، اما نه خیلی! هر چیزی کمتر از ۳۰۰ کلمه ارزش نوشتن ندارد؛ زیرا به سختی به عنوان یک مقاله کامل در نظر گرفته می شود. هر چیزی بیش از ۱۰۰۰ کلمه ممکن است تلاش زیادی باشد. طول محتوا در سئو مهم است.
میانگین طول محتوای ۱۰ نتیجه برتر SERP در گوگل ۲۲۰۰ کلمه است.
این به شما بستگی داردکه چه نوع محتوایی می نویسید؟ چقدر باید دقیق باشید؟ پاسخ به این سوالات باید شما را در مسیر درست راهنمایی کند.

موضوع

از آنجایی که قرار نیست مقالات خارج از سایت شما مستقیماً در سایت اصلی شما پست شوند، دست تان در انتخاب موضوع باز تر است. شما مجبور نخواهید بود به یک موضوع خاص پایبند باشید یا از پروتکل خاصی پیروی کنید. با این حال، شما باید موضوعاتی را انتخاب کنید که حداقل به طور محیطی با صنعت شما مرتبط باشد. هدف در اینجا اطمینان از این است که Google محتوای شما را به درستی می خواند و دسته بندی می کند. در غیر این صورت، می تواند سیگنال های متفاوتی در مورد ماهیت کسب و کار شما دریافت کند و رتبه بندی کلمات کلیدی شما غیرقابل پیش بینی شود. توجه داشته باشید هر چه متن محتوا به کلمات لینک شده ارتباط موضوعی نردیک تری داشته باشد، تاثیر بک لینک بیشتر خواهد بود.

ساختار

مانند هر محتوای دیگر، محتوای لینک دهنده به شما شما باید به گونه ای ساختار یافته باشد که خواننده آن را بخواند. محتوا باید شامل بخش‌های فرعی، سرفصل‌ها، نکات مهم می شود که خوانایی مقاله را بیشتر می‌کند. این باعث می شود مقاله شما ارزشمندتر به نظر برسد و خوانندگان با آن درگیر شوند و حتی ترافیک ارجاعی برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

لینک

تعداد و نوع لینک که در متن مقاله خود وارد می کنید، هم بر نحوه خزیدن Google و هم تفسیر مطالب شما تأثیر می گذارد. اگر پیوندهای زیادی اضافه کنید، ممکن است به عنوان هرزنامه ثبت شود.
متأسفانه، هیچ قانون واحدی وجود ندارد که بهترین نوع لینک دهی چیست. بهترین راه شما این است که استراتژی خود را متنوع کنید، تا جایی که می توانید از لینک های مختلف استفاده کنید و سرعت لینک سازی حود را آهسته افزایش دهید.

کیفیت

محتوای شما باید به خوبی نوشته شود، مهم نیست که چه باشد. ربات‌های جستجوی گوگل می‌توانند استفاده غیرطبیعی از زبان را تشخیص دهند. محتوای خود را از نظر غلط املایی، نحوی یا گرامری دوباره بررسی کنید و مطمئن شوید که همه حقایق شما هم دقیق و هم ذکر شده است. فقط به این دلیل که محتوای برای لینک سازی است، به این معنی نیست حتما کیفیت پایینی داشته باشد.

فرکانس

به طور کلی، ارسال تعداد زیادی لینک جدید در یک زمان عاقلانه نیست. رپورتاژ های خود را در طول هفته ها یا ماه ها و طور منظم و پیوسته پست کنید تا از ساخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید. تعداد مقالات و لینک‌هایی که می‌توانید بسازید، به وضعیت وب سایت شما بستگی دارد. بسیاری از لینک های خارجی برای یک کسب و کار جدید ممکن است غیرعادی به نظر برسند، در حالی که همین تعداد برای یک شرکت بزرگ قدیمی ممکن است هیچ حساسیتی را ایجاد نکند.

اتوریتی در سئو خارجی به چه معناست؟

اتوریتی موضوعی است که به طور گسترده در سئو اشتباه درک شده است. در اینجا قصد داریم توضیح دهیم که :

  • اتوریتی چیست
  • چه چیزی نیست!
  • چگونه آن را اندازه گیری کنیم
  • چگونه آن را افزایش دهیم.

دامین اتوریتی

اصطلاح دامین اتوریتی زمانی شناخته شد که MOZ آن را به عنوان یک معیار معرفی کرد. سردرگمی از اینجا شروع شد! برخی افراد هنگام صحبت در مورد مفهوم قدرت دامنه از اصطلاح دامین آتوریتی (Domain Authority) استفاده می‌کنند، در حالی که برخی دیگر عمدتاً هنگام صحبت در مورد معیار moz استفاده می‌کنند. درک این نکته مهم است که اعتبار و قدرت دامنه بسیار بیشتر از یک معیار است.
در اینجا ما در مورد مفهوم اقتدار دامنه و متریک اعتبار دامنه صحبت خواهیم کرد.
یکی از شناخته شده ترین معیارها در سئو، پیج رنک است. در حالی که هنوز نقش خود را در الگوریتم گوگل ایفا می کند، مدت زیادی است که از دسترس عموم خارج شده است. این اولین معیاری بود که مردم زمانی برای نشان دادن اعتبار دامنه استفاده می کردند.

دامین اتوریتی در سئو

بنابراین اعتبار دامنه چیست؟

Domain Authority نشانگر توانایی یک دامنه برای کسب رتبه است که از سیگنال های مختلفی تشکیل شده است. این معیار نشان می دهد یک وب سایت از کیفیت بالایی برخوردار است و می توان به آن اعتماد کرد. بخش مهمی از این سیگنال ها، مجموع اعتبار تمام صفحات است.
اعتبار دامنه عمدتاً بر دو عامل استوار است:
  1. سن و اعتماد
  2. محبوبیت

سن و اعتماد

سن و اعتماد رابطه مستقیمی با هم دارند. سایتی که سال ها از فعالیت آن می گذرد و به صورت مستمر فعالیت های جدی انجام داده و طبعا توانسته در برخی از کلمات کلیدی رتبه بگیرد، توانسته اعتماد گوگل را جلب کند.

محبوبیت

مهمترین عوامل تعیین کننده محبوبیت دامنه عبارتند از:

  1. تعداد بک لینک ها: به طور کلی هر چه تعداد بک لینک ها بیشتر باشد بهتر است.
  2. کیفیت بک لینک هابک لینک های با کیفیت اعتبار بیشتری را به شما منتقل می کنند و اعتماد بیشتری را برای شما به ارمغان می آوردند.
  3. تعداد دامنه‌های پیوند دهنده منحصربه‌فرد: هرچه دامنه‌های بیشتری به شما لینک داده باشند، افراد بیشتری شما را می شناسند و محبوبیت شما را افزایش می‌دهد.

چگونه اعتبار دامنه خود را بررسی کنم؟

در بخش قبل، ما بین مفهوم “مقدار اعتبار دامنه” و متریک اعتبار دامنه که توسط ابزارهای سئو تعیین می شود، تمایز قائل شدیم.
ما در اینجا دوباره این تمایز را برای پاسخ صحیح به این سؤال انجام خواهیم داد.
اگر می خواهید درک درستی از اعتبار دامنه خود داشته باشید، به سوالات زیر پاسخ دهید:

  • آیا برای برخی از کلمات کلیدی رقابتی سئو می کنید؟
  • چند بک لینک دارید؟
  • آیا آن بک لینک ها کیفیت خوبی دارند؟
  • چند دامنه پیوند دهنده منحصر به فرد دارید؟

اگر می‌خواهید اعتبار دامنه خود را در یک معیار اندازه‌گیری کنید، می‌توانید با وارد کردن دامنه خود (به عنوان مثال example.com) آن را در ابزارهای زیر بررسی کنید:

  1. Ahrefs :Ahrefs از معیاری به نام DR استفاده می کند که قدرت پروفایل بک لینک کلی یک وب سایت معین را در مقیاس ۰-۱۰۰ نشان می دهد.
  2. Majestic :Majestic از معیاری به نام Citation Flow استفاده می کند که امتیازی بین ۰ تا ۱۰۰ است که به اندازه گیری ارزش لینک یا “قدرت” وب سایت یا پیوندها کمک می کند.
  3. MOZ :MOZ از معیاری به نام Domain Authority استفاده می‌کند که پیش‌بینی می‌کند یک وب‌سایت چقدر پتانسیل رقابت در نتایج گوگل را دارد

چگونه Domain Authority خود را بهبود ببخشم؟

اینجاست که دو عامل «سن و اعتماد» و «محبوبیت» دوباره وارد می شوند:

  • سن و اعتماد: طبق قوانین بازی کنید و مراقب وب سایت خود باشید.
  • محبوبیت: فعالانه روی به دست آوردن لینک های با کیفیت بیشتر به وب سایت خود از هر تعداد وب سایت که می توانید کار کنید.
هزینه سئو خارجی

 

هزینه off-page SEO

یکی از مواردی که مشاور و متخصص سئو سایت شما برای آن برنامه ریزی می کند، سئو خارجی است. سئو خارجی شما را متحمل هزینه می نماید اما یک متخصص و مشاور سئو روش هایی را بر اساس شرایط به شما پیشنهاد می نماید که به ازای کمترین هزینه، بیشترین بازده را داشته باشد.
در این نوع سئو نیز برای حصول نتیجه باید صبور باشید و عجله نکنید. تمامی برنامه ها و اقدامات شما باید به مرور زمان انجام شود و بک لینک ها به سایت شما با شیب ملایمی افزایش یابد. تبلیغات زیاد، رپورتاژ آگهی های متعدد، ساختن بک لینک ها به روش های غیر طبیعی و افزایش ناگهانی بک لینک ها ضمن ایجاد هزینه های زیاد برای شما، حتی می تواند به سئو شما آسیب های جدی وارد نماید. سئو خارجی از جمله روش های بهبود سئو است که لازم است حتما قبل از هر گونه اقدامی با متخصصان و مشاوران سئو مشورت نمایید.

مزایای سئو خارجی چیست؟

در اینجا برخی از مزایای قطعی سئو خارجی وجود دارد که باید هنگام تدوین استراتژی به خاطر داشته باشید:

افزایش رتبه سایت

سئوی خارج از صفحه می تواند به برندها کمک کند تا رتبه SERP (صفحه موتور جستجو) خود را افزایش دهند. هرچه رتبه شما بالاتر باشد، بازدید سایت شما بهتر است، نرخ کلیک شما بهتر است.

افزایش اعتبار صفحه

Page Rank با رتبه بندی SERP متفاوت است. PageRank به امتیاز عددی بین ۰ تا ۱۰ اشاره دارد که توسط گوگل بر اساس چندین معیار از جمله تجربه کلی صفحه به وب سایت شما تعلق می گیرد. کیفیت و تعداد لینک های استفاده شده نقش بسزایی دارد.

اعتماد ایجاد می کند

فاکتورهای رتبه بالای گوگل در ایجاد اعتماد بین بازدیدکنندگان و برندها بسیار موثر است. این را می توان از طریق فعالیت های سئوی خارج از صفحه به دست آورد.

در نتیجه

سئوی خارج از صفحه ممکن است در مقایسه با سئو داخلی یا سئو فنی آسان به نظر برسد، اما عوامل زیادی وجود دارند که تحت کنترل شما نیستند. مواردی مانند انتظار برای تأیید حساب‌هایتان در انجمن‌ها یا سایت‌های مختلف، منتشر نشدن پست‌ها، نظرات یا ارسال‌های شما به دلیل عدم رعایت الزامات سایت، و غیره می‌تواند به این معنا باشد که باید از نو شروع کنید. با این حال، اگر به درستی انجام شود، سئوی خارج از صفحه می تواند رتبه بندی جستجوی شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

سئو خارجی تعریف، اهمیت و جدیدترین تکنیک های Off-page SEO
خانه
حساب کاربری
خدمات
مشاوره آنلاین
0